Manualer och CD

Beställ endast CD och manual

Vi kan förse dig med en program-CD och tryckt manual för alla NCH-program. Detta kostar 18,75 USD och kommer att levereras inom 2-5 arbetsdagar från vår distributör i Kalifornien.

Observera: Program-CD:n och den tryckta manualen inkluderar inte eventuella licenser. Om din beställning kräver en licens och du vill köpa en, se produktsidan för programmet du är intresserad av.

Så här beställer du:

1. Gå till www.nch.com.au/pay/sv/index.html.
  2. Klicka på länken för att komma till vårt betalningscenter och fyll i relevanta uppgifter.
  3. Välj "CD- och Manualer" i rullmenyn för betalningstypen.
  4. Ange "[product] manual och CD" som beskrivning. (Ersätt [produkten] med programnamnet.)
  5. Välj "CD- och Manualbeställning" i rullmenyn för NCH-avdelningen.
  6. Välj "$USD" på rullgardinsmenyn och ange "18.75" som belopp.
  7. Ange dina Visa- eller MasterCard-uppgifter och tryck på knappen "Betala nu (säker)" för att slutföra betalningstransaktionen.

När betalningstransaktionen har behandlats får du ett e-postmeddelande
med ytterligare instruktioner.

Ytterligare frågor

Om du har några frågor eller funderingar om din CD- och tryckta manualbeställning, vänligen använd följande formulär för att kontakta oss. Du måste ange ditt SP- eller SINV-fakturanummer innan du skickar in din förfrågan för att hjälpa oss att spåra din beställning mer effektivt.

Namn:
E-post:
Adress:
Referens (SP#):
Obligatoriska
Kommentarer: