Handleidingen en CD's

Alleen voor CD en Handleiding Orders

Wij kunnen u voorzien van een software-cd en gedrukte handleiding voor elke NCH Software applicatie. Dit kost $US 24,95 en wordt binnen 2-5 werkdagen verzonden vanaf onze distributeur in Californië.

Opmerking: De software CD en de gedrukte handleiding bevatten GEEN licenties. Als uw toepassing een licentie vereist en u wilt er een kopen, raadpleegt u de productpagina van de software waarin u geïnteresseerd bent.

Hoe bestel je:

1. Ga naar www.nch.com.au/pay/nl/index.html.
  2. Klik op de link om naar het Beveiligde betalingscentrum te gaan en vul de relevante gegevens in op de webpagina van de betaling.
  3. Selecteer 'CD's en Handleidingen' in het vervolgkeuzemenu voor het betalingstype.
  4. Voer "[product] handleiding en CD" in als de beschrijving. (Vervang [product] door de naam van het programma.)
  5. Selecteer "CD en handmatige bestellingen" in het vervolgkeuzemenu voor de NCH-afdeling.
  6. Selecteer "$USD" in het vervolgkeuzemenu en voer "24.95" in als het bedrag.
  7. Voer uw Visa- of MasterCard-creditcardgegevens in en druk eenmaal op "Nu betalen (beveiligd)" om de betalingstransactie te voltooien.

Wanneer de betalingstransactie is verwerkt, ontvangt u een e-mailmelding
met instructies.

Meer vragen

Als u vragen of opmerkingen heeft over uw CD en gedrukte handleiding, gebruik dan het volgende formulier om contact met ons op te nemen. U moet uw SP- of SINV-factuurnummer vermelden voordat u uw aanvraag indient om ons te helpen uw bestelling efficiënter te volgen.

Naam:
E-mail:
Adres:
Referentie (SP#):
Verplicht