NCH Software Ondersteuning Opties

Selecteer de ondersteuning optie die het beste bij uw behoeften past:

Ik heb technische ondersteuning nodig
U hebt de software geïnstalleerd en hebt hulp nodig om deze te laten werken zoals u dat wilt. Selecteer uw software in de onderstaande lijst.

Ik heb registratie- of activeringsondersteuning nodig
U hebt onlangs uw software gekocht en hebt hulp nodig bij het registreren of activeren van uw software. U contact opnemen met een klantenservicemedewerker om u door het proces te helpen.

Of u kunt hier uw verloren registratiesleutel herstellen.

Ik heb een pre-sales- of inkoopvraag
U heeft vragen over welke software het beste bij u past, over productprijzen, upgrades, terugbetalingen en andere niet-technische vragen.
 Ik moet ondersteuning of een back-up-cd en handleiding kopen
U wilt upgraden naar Platinum-ondersteuning, een cd en handleiding bestellen of de status van uw back-up-cd en handmatige bestelling controleren.
 Ik wil een product verwijderen
U hebt een programma dat u hebt gedownload en nu wilt verwijderen.
 Ik moet terugkerende abonnementskosten beheren
U hebt een terugkerend abonnement op een product en moet het controleren of wijzigingen aanbrengen.

Live ondersteuning