Ondersteuning voor Softwarebestelling

Problemen bij het Kopen of Registreren

Aankoop en Registratie

Koop en registreer NCH Software in 4 stappen:

Stap 1:Download

Download en probeer de software waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 2:Koop

Koop een licentie met uw creditcard.
  • Als u slechts één softwareproduct hebt gekocht, krijgt u een registratiecode op het scherm en per e-mail. Ga verder met stap 4.
  • Als u meerdere softwareproducten hebt gekocht, krijgt u een 13-cijferig serienummer op het scherm en per e-mail. Dit is uw licentie serienummer. Ga verder met stap 3.

Stap 3:Activeer

Activeer uw licentie door uw serienummer en registratiegegevens in te voeren in het activeringsformulier op: https://secure.nch.com.au/activate/nl. Dit zal de registratiecode voor uw software genereren.

Stap 4:Registreer

Voer de registratiecode door het programma te starten, ga naar het menu Bestand, kies Registreer Software, plak uw registratiecode in het dialoogvenster en klik op Registreren.
Dit proces converteert de demoversie van de software naar een professionele versie. Als u geen foutbericht ontvangt, zijn de gegevens geaccepteerd.

Op het moment van aankoop zou u een e-mail hebben ontvangen waarin u wordt gevraagd om uw registratiegegevens en ontvangstbewijs af te drukken of een back-up te maken. We raden u aan om dit op te slaan met een kopie van de setup.exe die u op het moment van aankoop op een CD hebt geïnstalleerd.

U kunt de productcodes herstellen die op uw e-mailadres zijn geregistreerd. Voer het e-mailadres in dat is gebruikt om het product te kopen en klik op Herstel Verloren Productcode. U ontvangt een e-mail met al uw productcodes.

Herstel Registratiecode

E-mailadres:

Ondersteuning bij Aankoop en Registratie

Let op: deze pagina is voor problemen met betrekking tot de aankoop, activering of registratie van software. Als uw probleem of vraag alleen over het algemeen over de software gaat, raadpleeg dan onze Hoofdondersteuningspagina.
Problemen bij Aankoop
Prijzen en Facturen
Problemen bij het verplaatsen of bijwerken van licentie
Problemen bij het Activeren of Registreren

Als geen van de bovenstaande antwoorden uw vraag beantwoordt, neem hier contact met ons op voor registratieondersteuning.