NCH Software Hem
Hem | Produkter | Support | Webbkarta

Teknisk support

Programrelaterad support

Programsupport

Vanliga frågor och svar
  Teknisk programsupport
  Software Forum

Säljsupport

Frågor om köp
  Problem vid köp
  Problem vid registrering
  Manuella Fakturor
  Återbetalningar

Köp teknisk support

Köpa en Manual och CD
Vanliga frågor: Hitta vanliga frågor och svar om det program du är intresserad av. Klicka här

Teknisk support: Hitta teknisk support för de program du behöver ytterligare information om eller kan ha problem med.
Klicka här

Forum: Dela dina frågor, förslag och information med andra produktanvändare och expertgästvärdar via våra användarforum. Klicka här

Frågor om köp: För allmänna frågor före köp om vår programvara, eller för svårigheter med vår köpssida. Klicka här.

Problem vid köp och registrering:
För problem med köp, aktivering eller registrering av vår programvara, orderspårning, företagsförsäljning (inköpsorder) eller köp med manuell faktura, Klicka här.

Manuella fakturor: Så här skickar du information om manuella fakturabetalningar Klicka här.

Återbetalningar: För information om vår återbetalningspolicy inklusive accepterade och ej accepterade omständigheter för återbetalningar, Klicka här.

Köp teknisk support
Planer online:
Välj mellan våra supporttjänster för Silver, Gold eller Platinum för att få en kvalificerad tekniker att titta på ditt problem och försöka lösa det. Köp nu.

Manualer och CD-skivor: Om du har beställt en tryckt manual och CD med din licens och inte har fått den Klicka här.

Hittar du inte det du söker?
Prova någon av följande länkar:

• Huvudsupportsida
  • Maskinvarusupport
  •    © NCH SoftwareTopp | Integritet | Allmänna villkor | Hem