NCH Software Startpagina
Startpagina | Producten | Ondersteuning | Sitemap

Technische Ondersteuning

Software-ondersteuning

Veelgestelde Vragen
  Technische Ondersteuning
  Softwareforums

Verkoopondersteuning

Vragen over inkoop
  Problemen bij aankoop
  Problemen bij het registreren
  Handmatige facturen
  Restituties

Koop Ondersteuning

Koop Technische Ondersteuning
  Koop een handleiding en CD
FAQ's: Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over de softwaretoepassing waarin u geïnteresseerd bent. Klik hier

Technische ondersteuning: Zoek technische ondersteuningsinformatie voor de toepassingen waarvoor u meer informatie nodig hebt of waarmee u mogelijk problemen ondervindt.
Klik hier

Forums: Deel uw vragen, suggesties en informatie met andere productgebruikers en deskundige gasthosts via onze Gebruikers-naar-gebruikersforums. Klik hier

Vragen over inkoop: Voor algemene pre-sales vragen over de aanschaf van onze software, of voor problemen met onze aankooppagina. Klik hier.

Problemen bij
Aankoop en Registratie:

Voor problemen met betrekking tot de aankoop, activering of registratie van onze software, het volgen van bestellingen, bedrijfsverkopen (inkooporders) of aankopen via handmatige factuur, Klik hier.

Handmatige Facturen: Informatie indienen over handmatige factuurbetalingen Klik hier.

Restituties: Voor informatie over ons restitutiebeleid, inclusief geaccepteerde en niet-geaccepteerde omstandigheden voor terugbetalingen, Klik hier.

Koop Ondersteuningsplannen
Online:
Kies uit onze Silver-, Gold- of Platinum-ondersteuningsservices om een gekwalificeerde technicus naar uw probleem te laten kijken en te proberen het op te lossen. Koop nu.

Handleidingen en CD's: Als u een gedrukte handleiding en CD bij uw licentie hebt besteld en deze niet hebt ontvangen Klik hier.

Is dit niet wat u zoekt?
U kunt een van de volgende links proberen:

• Hoofdondersteuningspagina
  • Hardwareondersteuning
  • © NCH SoftwareNaar boven | Privacy | Juridisch | Startpagina